Online vis bestellen - gratis thuisbezorgd v/a €75 - Binnen 24u bezorgd op di t/m vr - Dagvers, niet ingevroren - 100% kwaliteitsgarantie

Kabeljauw uit de oven met knoflook, tomaat en rode ui

Kabeljauwhaas uit de oven 

  • Ingrediënten

  • 1 groot kabeljauwhaasje
  • 1 tomaat, in partjes
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 rode ui, in ringen
  • oregano
  • zout
  • peper
  • olijfolie



  • 1. Verwarm de oven voor op 190 graden.
  • 2.Vet een ovenschaal in met wat olijfolie
  • 3.Leg het kabeljauwhaasje in de ovenschaal en smeert hem in met de geperste knoflook. De stukjes knoflook mogen er gewoon boven blijven liggen
  • 4.Leg de tomaat en rode ui links en rechts van het kabeljauwhaasje en bestrooit het geheel met zout, peper en oregano
  • 5.Daar overheen sprenkel je rijkelijk olijfolie.
  • 6.Zet de ovenschaal circa 20 minuten in de oven
  • 7.Klaar!
  • 8.Leg een stukje vis op een bord en plaats er wat tomaat, ui en vocht overheen.



 Verse Kabeljauwhaas