Online vis bestellen - gratis thuisbezorgd v/a €75 - Binnen 24u bezorgd op di t/m vr - Dagvers, niet ingevroren - 100% kwaliteitsgarantie

Over OnlineVisKopen

OnlineVisKopen.nl is een extra online innovatieve service van de vishandel J.M. du Bois al 50 jaar lang gevestigd in het traditionele Zeeuwse vissersdorp Breskens.
Waar viskotters dagelijks de vissershaven verlaten voor een nieuwe vangst van verse vis.  OnlineVisKopen.nl houdt haar voorraad beperkt om haar kwaliteit van verse vis te kunnen waarborgen.

De reden van onze consumentvriendelijke prijzen is gelegen in het feit dat we gevestigd zijn bij de bron van verse vis. Wij kopen rechtstreeks in van de vismijn om onnodige transportkosten te vermijden en een bijdrage te leveren aan een schoon milieu. Verse vis voor een eerlijke prijs is waar wij ons mee onderscheiden.

OnlineVisKopen  is sinds 2013 dé online visleverancier in Nederland. We hebben de reputatie van de beste en meest betrouwbare online viswinkel en die reputatie willen we graag behouden.
Door hoge kwaliteitsstandaarden te stellen en uitstekende service te bieden, kunt u erop vertrouwen dat onze kwaliteit gegarandeerd past bij onze reputatie .