Online vis bestellen - gratis thuisbezorgd v/a €75 - Binnen 24u bezorgd op di t/m vr - Dagvers, niet ingevroren - 100% kwaliteitsgarantie

Wie zijn onze klanten?

Onze klanten zijn vooral particulieren, jong en oud. Mensen die een vol, druk leven hebben. Denk aan ondernemers, studenten, sporters, moeders en vaders. 
Maar ook mensen die door omstandigheden minder mobiel zijn in het leven. Eén ding hebben onze klanten gemeen: ze houden van gemak en lekker eten.

Tevreden klanten, daar doen wij het allemaal voor. Hoe doen we dat? 
Daar kunnen we u alles over vertellen, maar nog liever laten wij onze klanten hierover aan het woord:

Bekijk hieronder de verhalen van onze klanten en laat u inspireren. 

Bij Online Vis Kopen verblijden we mensen niet alleen graag met verse vis, maar we praten we ook graag over vis.
Wat vinden ze van Online Vis Kopen ? En op welke manier genieten ze van hun vis?

 


We geven het woord aan Sandra. Zij is 58 en woont in Amersfoort. 

Sandra heeft inmiddels al een aantal keer vis aan huis ontvangen, maar kan zich haar eerste ervaring met Online Vis Kopen nog goed herinneren.

“Bij het eerste pakket dacht ik even dat er een fout was gemaakt met de bezorging; het pakket was namelijk veel groter dan ik had verwacht. Ik heb het nog even nagevraagd, maar dit bleek toch echt het juiste pakket te zijn.”
Ze vertelt dat vooral de samenstelling van vis haar aanspreken aan het abonnement. “Ik zou zelf nooit op het idee zijn gekomen om deze vis uit te zoeken bij de visboer. Mijn vaste visboer verkoopt dit soort vis ook niet, dan moet ik echt naar een speciaalzaak.” 

Sandra gaat enthousiast verder. “Fijn is ook dat de vis zo goed verpakt is. Het apart vacuümeren van vis maakt voor mij een verschil. Geen schoonmaak werk dat er aan pas komt , alles kan zo de vriezer in. Laatst heb ik een aantal visfilets uit de vriezer gehaald , kort in de boter gebakken , daar kon ik heerlijk van genieten.”Sandra is blij dat Online Vis Kopen het zo makkelijk maakt om regelmatig verse vis in huis te hebben. “Dat de vis al panklaar is vind ik heerlijk. Ik hoef alleen maar een goede pan op vuur te zetten ff aanbakken en dan ben ik klaar.” Haar vriendinnen zijn inmiddels ook enthousiast.

Vind jij het ook leuk om in deze rubriek te vertellen over jouw ervaring met Online Vis Kopen ?

Stuur dan een mail naar info@onlineviskopen.nl en wij plaatsen jouw verhaal online. 

Jannie (47) uit Uden verteld: 

“Hoe leuk is het om elke maand verse vis bezorgd te krijgen? Heel leuk en heel gezond! 
Jammer dat ik deze dienst niet eerder heb ontdekt, maar ze zeggen: beter laat dan nooit.
Over de samenstelling van het pakket. 
“Wat voor soort vissen het zijn, blijft een verrassing en dat is er zo leuk aan. Zo krijg je de ene maand een pakket met onder andere pladijs en rog, en bestaat het pakket erna uit verse en gerookte soorten vis. Heerlijk . De pakketten zijn zeer goed verzorgd en verpakt met koelelementen. De piepschuimdozen hergebruiken wij in ons tuinhuisje; makkelijk om rommel en gereedschap van mijn man te ordenen”.

Jannie is erg tevreden over de bezorging aan huis: ” de bezorging is op tijd, vis is ook echt vers, en via de website kun je je abonnement gemakkelijk wijzigen, maar dat kan ook telefonisch .Bij Online Vis Kopen zijn ze altijd bereikbaar en nemen ze de tijd voor je “.Kevin (35) uit Amsterdam vertelt: 

“Ik ben getrouwd en samen met mijn vrouw hebben we beiden een drukke baan. 
Extra belangrijk dus om na het thuiskomen binnen 10-15 min een gezonde maaltijd op tafel te zetten en vooral tijd nemen voor elkaar, en daar helpt de service van Online Vis Kopen zeker bij.”

Ze kochten af en toe vis bij de visboer op de markt. “Het kost natuurlijk wel altijd tijd om naar de markt te gaan. Dat vind zo ik fijn aan Online Vis kopen: je hoeft de deur niet uit en de bezorgservice aan huis is ideaal. Al heb ik een paar keer de pakketten bij afhaalpunten laten bezorgen, omdat we vaak heel laat thuis zijn. Gelukkig is dit ook mogelijk. 
Kevin is niet alleen enthousiast over de bezorgservice, maar ook over de vispakketten zelf. 
”De site is makkelijk en overzichtelijk, ook is de bestelling gewoon de volgende dag in huis, maar wat ik fantastisch vind is dat je een abonnement kan afsluiten en weet dat je elke 2 weken heerlijke verse vis krijgt. Het geeft een fijn gevoel dat je weet dat we gezond eten, en niet naar de magnetronmaaltijden hoeven te grijpen. De pakketten zijn met zorg verpakt, dat zie je gewoon, vis is in zakjes gevacuümeerd en ligt op koelmatjes. Wij zijn fan!”